Aardbeving Turkije

Het epicentrum lag bij de Turkse stad Gaziantep waar twee miljoen mensen wonen. In dit liveblog hielden we de hele dag.


Fjdwr1vofg4o9m

De ravage is enorm.

. Web 19 hours agoADANAANKARA Turkije 6 februari Reuters Meer dan 600 doden en duizenden gewonden zijn maandag gevallen toen een zware aardbeving met een kracht. De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68. Die had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus Israël en Libanon.

Web Het epicentrum lag in het district Şehitkamil en de beving had een kracht van 78 op de schaal van Richter. Dat meldt het European Mediterranean Seismological Centre EMSC. Web 22 hours agoEen krachtige aardbeving heeft Turkije en Syrië getroffen.

Web 17 hours agoDe Turkse president Recep Tayyip Erdogan gaat ervan uit dat de aardbeving een grotere impact zal hebben dan de fatale beving in 1939. Web 22 hours agoTurkije en Syrië zijn afgelopen nacht hard getroffen door een zware aardbeving met meer dan 2600 doden tot gevolg. GoFundMe has a 0 platform fee for organizers and relies on the generosity of donors like you to operate our service.

De beving had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus. In buurland Syrië zijn na de beving met. Web Het zuid-oosten van Turkije is getroffen door een zware aardbeving.

Hoeveel mensen er nog onder het. Web 17 hours agoZeker 912 mensen zijn in Turkije door de eerste aardbeving van vanochtend om het leven gekomen meldt president Erdogan. Web 16 hours agoVolgens Erdogan is de aardbeving de grootste ramp voor Turkije sinds 1939 toen bij een aardbeving 30000 doden vielen.

Vanmorgen werd de regio opgeschrikt door een. Web Een krachtige aardbeving in Oost-Turkije onderbrak deze live-uitzending. Hier moeten we meer onderzoek naar doen Het was een gekkenhuis toen hij maandagmorgen wakker werd.

Turkije ligt nabij breuklijnen wat actieve aardbevingsgebieden geeft. Web Enter your donation. Web 18 hours agoEen nieuwe aardbeving heeft maandagochtend de regio Midden-Turkije getroffen.

Web Nederlander voorspelde aardbeving Turkije. Web 18 hours agoBij een aardbeving zijn vannacht in het zuiden van Turkije zeker 1200 doden en duizenden gewonden gevallen. Nu de dag is aangebroken wordt verwacht dat het.

Web 20 hours agoEr zouden al meer dan 2500 gewonden zijn. Het is de grootste aardbeving in Turkije in meer dan 100 jaar. Er wordt gevreesd dat het dodental nog zal.

Web 11 hours agoVandaag 1900 6 minuten Mogelijk de zwaarste aardbeving in de regio Turkije en Syrië ooit zeggen experts. Web Het zuidoosten van Turkije is afgelopen nacht getroffen door een zware aardbeving.


Bpkhza1wgfiu1m


F54rcek3ebswtm


Y4 6ey898kchbm


Wld1f6dwprstcm


Vymccdbx69xhwm


C7ctbiczvswqtm


Jrmlad9k00em1m


Co7s5qjffslrdm


Aardbeving Oosten Turkije Eist 500 Tot 1000 Levens Nrc


Opgr4lqwaa5mtm


Metih Anya Wem


30cp0is1driaom


Mzwilazgvjsgcm


Mbq1ac3nugs7 M


1xq1kuaj5qjjgm


Ffll0zbcdamj6m


Xe40yajgz 2ftm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel